Professionel rengøring til erhvervslivet

SAMARBEJDE MED FOKUS PÅ DIALOG

Kontorrengøring i Århus og omegn

​Hos Dialog Rengøring tilbyder vi en bred vifte af opgaver inden for kontorrengøring i Århus, Skanderborg og omegn. Hvad enten det er vinduespolering, gulvvask, vask af overflader eller noget helt andet, stiller vi gerne op. Vi klarer både de små opgaver og de store rengøringsprojekter.

​Fleksibel kontorrengøring i Århus

Vi udfører rengøring af jeres kontor i Århus eller Risskov efter jeres ønsker og behov. Hvilken kontorrengøring har din virksomhed brug for? Ønsker du en fast aftale, hvor vi kommer en gang om ugen og udfører rengøring af kontoret eller virksomheden, skal vi komme oftere, eller skal vi blot komme ad-hoc, når behovet opstår? Vi tilpasser os dig. Vi er en fleksibel virksomhed, som altid er villig til at gå langt for vores kunder i forbindelse med en kontorrengøring.

Vi sørger for en kontorrengøring, hvor kontoret bliver skinnende rent. Et rent miljø betyder større velbehag for dine medarbejdere, mindre sygdom og bedre effektivitet på arbejdspladsen. Derfor er det altid en god ide at investere i kontorrengøring.

Kvalitetssikring og inspektion i forbindelse med kontorrengøring

​Vi har fokus på kvalitetssikring og løbende inspektion, så vi sikrer os, at det høje niveau opretholdes.

Kontakt os på telefon 40 16 78 11 eller skriv til vores e-mail: dialog@dialogrengoring.dk for at få et uforpligtende tilbud på kontorrengøring.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et tilbud på lige netop det du står og har brug for!