Professionel rengøring til erhvervslivet

SAMARBEJDE MED FOKUS PÅ DIALOG

Kontorrengøring i Aarhus og omegn

Professionel kontorrengøring

​Hos Dialog Rengøring tilbyder vi en bred vifte af opgaver inden for kontorrengøring i Aarhus, Skanderborg og omegn. Hvad enten det er vinduespolering, trappevask m.m.

Vi klarer både de små opgaver og de store rengøringsprojekter.

​Fleksibel kontorrengøring & hovedrengøring i Århus

Vi udfører rengøring, hovedrengøring af jeres kontor i Århus eller Risskov efter jeres ønsker og behov. Hvilken kontorrengøring har din virksomhed brug for? Ønsker du en fast aftale, hvor vi kommer en gang om ugen og udfører rengøring af kontoret eller virksomheden, skal vi komme oftere, eller skal vi blot komme ad-hoc, når behovet opstår? Vi tilpasser os dig. Vi er en fleksibel virksomhed, som altid er villig til at gå langt for vores kunder i forbindelse med en kontorrengøring.

Vi sørger for en rengøring, hvor kontoret bliver rent efter jeres ønske. Et rent miljø betyder større velbehag for dine medarbejdere, mindre sygdom og bedre effektivitet på arbejdspladsen. Derfor er det altid en god ide at investere i rengøring.

Vores kontorrengøring indbefatter normalt en række opgaver, der har til formål at opretholde et rent, sundt og behageligt arbejdsmiljø på kontoret. Disse opgaver kan variere afhængigt af kontorets størrelse, brug og behov, men typisk inkluderer de følgende:

Støvsugning og gulvpleje: Rengøring af gulve ved at støvsuge tæpper, feje og moppe hårde gulve samt rengøre og polere dem efter behov.

Støvafvisning: Aftørring af overflader, herunder borde, skriveborde, reoler og elektronisk udstyr for at fjerne støv.

Affaldshåndtering: Tømning af skraldespande og genbrugsbeholdere samt bortskaffelse af affald på en sikker og miljøvenlig måde.

Rengøring af badeværelser: Rengøring og desinficering af toiletter, håndvaske, spejle, gulve og andre badeværelsesfaciliteter.

Køkkenrengøring: Rengøring af køkkenområdet, herunder opvask, aftørring af overflader, tømning af skraldespande og rengøring af apparater efter behov.

Stueområder: Rengøring af fællesområder som receptionen, venteværelser og mødelokaler, herunder aftørring af overflader og fjernelse af pletter.

Vinduespudsning: Rengøring af vinduer indvendigt for at opretholde klarhed og lysindfald.

Rengøring af teknisk udstyr: Støvfri rengøring af computere, printere, telefoner og andre tekniske enheder for at forhindre overophedning og forlænge levetiden.

Dialog og kontakt i forbindelse med kontorrengøring

​Vi har fokus på dialog og løbende kontakt, så jeres forventninger til rengøringen er intakt.

Kontakt os

Kontakt os på telefon 40 16 78 11 eller skriv til vores e-mail: dialog@dialogrengoring.dk for at få et uforpligtende tilbud på rengøring.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et tilbud på lige netop det du står og har brug for!