Professionel rengøring til erhvervslivet

SAMARBEJDE MED FOKUS PÅ DIALOG

Rengøring i Århus og omegn

Rengøring til dit behov

Har din virksomhed brug for rengøring i Århus og omegn. Gennem mange år har vi tilbudt erhvervsrengøring, rengøring samt kontorrengøring for firmaer, hvor fokus er god rengøring til fornuftig en økonomi.

​​Rengøring af kvalitet og miljø

Vi anvender svanemærkede rengøringsmidler omfatter universal og sanitetsprodukter. Et Svanemærket rengøringsmiddel hører til blandt de mindst miljøbelastende rengøringsmidler. Det indeholder stoffer, der påvirker miljøet så lidt som muligt og der stilles strenge krav til de kemikalier, der indgår i produktet. Der stilles bl.a. strenge krav til miljøfarlige stoffer og stoffer, der ikke let nedbrydes i vandmiljøet. Der tages hensyn til sundhed; f.eks. reguleres indhold af parfume og andre allergifremkaldende stoffer. Miljøpåvirkningen er også afhængig af, hvorledes rengøringsmidlet bruges. Vi anvender mikrofiber klude for at minimere vandforbruget.

Alle vores medarbejdere har stor erfaring og har samme ånd, som altid har været i firmaet: At skabe tilfredse kunder, som kan glæde sig over rengøringen, og som kan føle sig godt tilpas, når der er blevet gjort rent af vores personale.

En skræddersyet og fast rengøringsaftale

​Vi skræddersyr gerne en aftale indenfor erhvervsrengøring og kontorrengøring  i Århus, Skanderborg og Randers, som passer til dine behov. Kontakt os på telefon 40 16 78 11 for at høre mere om vores ydelser inden for området og eventuelt udarbejde en aftale med fast rengøring fra os. Du kan også skrive til os på dialog@dialogrengoring.dk eller benytte vores kontaktformular.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et tilbud på lige netop det du står og har brug for!