Professionel rengøring til erhvervslivet

SAMARBEJDE MED FOKUS PÅ DIALOG

Opmåling – tilbud i Århus, Skanderborg, Randers

Dialog Rengøring ApS er et rengøringsfirma som primært beskæftiger sig med erhvervsrengøring, kontorrengøring og vinduespolering i Aarhus & Skanderborg.

Til opmåling af Deres virksomhed anvendes softwareprogrammet Data Know How, som kombineres med et konsulentbesøg. Konsulenten vil i samråd med Dem, afdække Deres behov for rengøring.

Det giver jer mulighed for selv at skræddersy jeres program, så det passer til netop jeres virksomhed samt det forhold, at vi løbende kan tilpasse programmet så det altid følger med jeres behov & økonomi. Der vil blive udarbejdet en tegning med rengøringsfrekvens, som vil blive præsenteret på en sådan måde, at der ikke hersker tvivl om, hvilken ydelse De køber.

De detaljerede lokaleregistreringer, og overskuelige bygningstegninger sikrer os en hurtig og enkel planlægning, bedre økonomistyring og letforståelige arbejdstegninger til Vores personale. Det sparer tid, giver overblik, samt inspiration til løsninger af de mange udfordringer rengøringsbranchen byder på i dag.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et tilbud på lige netop det du står og har brug for!